易攝網

樓主: BlackD

如果我係廣福安內街開舖,有幾多CHING 會支持?

支持ching 都系我家附近 呵呵
問題而家果邊租都好貴, 內街都開8000, 根本冇數可計
無論那種形式, 小弟均熱切期待。
BlackD 發表於 2013-12-9 02:48 PM
問題而家果邊租都好貴, 內街都開8000, 根本冇數可計

其实呢轮我都在考虑系那里附近开间小盆栽店 呢几个月在调查紧市场  或者到时有机会可以share下间铺 好像保利达楼间comebuy甘一人一半
caishy 發表於 2013-12-10 10:36 AM
其实呢轮我都在考虑系那里附近开间小盆栽店 呢几个月在调查紧市场  或者到时有机会可以share下间铺 好像 ...

都ok 呀, 因為我地都幾份人夾, 都唔係自在賺錢, 只為興趣
BlackD 發表於 2013-12-10 10:46 AM
都ok 呀, 因為我地都幾份人夾, 都唔係自在賺錢, 只為興趣

可惜我是相机门外汉 如果唔系都想join埋一份 多一个社交活动场所终归为一件好事仲可以偷下师学野
caishy 發表於 2013-12-10 12:12 PM
可惜我是相机门外汉 如果唔系都想join埋一份 多一个社交活动场所终归为一件好事仲可以偷下师学 ...

有舖先啦, 而家d 人拎黎住都唔租比你, 有d就拎黎做倉, 一就開個狠狠的價錢8000~10000, 內街呀老世, 又冇位泊車, 4000就差唔多
BlackD 發表於 2013-12-10 02:26 PM
有舖先啦, 而家d 人拎黎住都唔租比你, 有d就拎黎做倉, 一就開個狠狠的價錢8000~10000, 內街呀老世, 又冇 ...

4000唸多佐..

starfish 發表於 2013-12-10 09:43 PM
4000唸多佐..

我樓下扎鐵工會, 二層, 700呎先租8000, 我而家只要一個60呎地方, 唔通租10000咩??? 仲係分租咋WO
無論乜野形式都會支持
老實講 , 冇BlackD我地唔會有咁多老鏡玩
做埋新產品水貨, 叔叔我就唔使成日去香港.
支持blackD
錦鏽都有,你唔恐怖八達商場, 4X00到,有車位泊
都有D人行下,24小時入得,隔離有桌球打
個人做攝影野唔一要旺鋪,價錢公道,有水吹,自然有客到
我支持你><因為我以前都係為興趣都開過(可以俾少少意見你)
開咗未?可到參觀嗎?