易攝網

樓主: BlackD

如果我係廣福安內街開舖,有幾多CHING 會支持?

回復 #40 REX430 的帖子

我想搞一個氣氛唔錯, 大家鐘意舊鏡就可以坐埋一齊吹水的地方....廣福安內街燒烤都得呀...!! 如果有閣樓可以佈置埋MINI影樓/黑房租比人用.....

第一件事要搵到合心水合價錢的地方...!!
燒烤油煙大啊,不過我LIKE,加埋酒就爽YY啦
我份人好實際, 澳門有幾大, 地點唔係問題, 價錢先係問題

開得鋪做生意, 錢係一定要賺(當然如果你同我講你係為興趣唔賺無所謂, 我會將身上可以舉起既野都舉起支持你), 不過如果開價太凶狠, 我情意上支持, 經濟上都好難支持落去

回復 #43 YengShin 的帖子

價錢你可以放心, 買過我d野的朋友仔都知道唔會貴得去邊.....出邊賣500 我唔會貴過500....
自在每個月賣鏡可以頂租、水電已經ok, 講真賺得幾多..要賺我都打哂上大陸市場亦大陸人錢(佢地買野真係唔睇價的)..

我自在多個地方打下水, 又有得玩下, 擴闊下朋友圈子,,,,

我賣野之前一定check 過哂件野屬中上級我先會過到自己關, 因為我本身都屬驗屍系出身的....
打算一星期開幾多日先?價錢ok我贊成wo,最好有免費幫手bid野的服務
我枝手動 伯伯有望了
請唔請人幫忙看鋪 ??? 可以做埋日間生意 wor~~~
日間做格仔鋪如何?代收淘寶?
有個提議 ,星期六日可以搞個拍賣會,順便聯誼下
我贊成....唔買過黎吹下水得唔得sin~
期待師兄開舖!
我會一定支持,
我建議去中星A~~戈度應該會平D~~^^
有個舖位可以幫人代訂埋~~我支持的~我住附近~又可以落黎睇下野~~~

回復 #54 samuelliveip 的帖子

果度限時間的, 我6點半先收工....我打算開夜晚7:00~2:00  巖哂賭場工作人士
我建議你開cafe好了
至少你收工有啖好食
又可以慢慢吹
開cafe 賣鏡頭....會唔會有真係鏡頭做的杯用
我大把冇用的鏡身
你敢摞來沖咖啡就得
我會一定支持