易攝網

返回列表 發新帖
樓主: 579101

[查詢] 都唔明D人可以咁不負責任!

tamiya 發表於 2013-11-25 02:17 PM
膠價呢d我當時運高睇唔到, 覆都懶覆!

另一樣我係幾反感既係有時有d人會叫買家自己開價, 呢種係擺到明姜太 ...

我都係襟話,部野係你的,有幾新浄,平時點用得你知,果買家點可能開價?

我無樓主你咁慘,我只係遇過一個主動覆我徵求,又app埋我wechat,仲應承俾相我睇,一日,兩日,過左幾日,佢話好忙唔得閒遲D自己放上黎賣,仲要係最後留言度加個"哈哈"。真係極品 !
有 D 問最平幾多? 我叫佢自己開價, 但開咗價後, 自動消失得無影.
tamiya 發表於 2013-11-25 02:17 PM
膠價呢d我當時運高睇唔到, 覆都懶覆!

另一樣我係幾反感既係有時有d人會叫買家自己開價, 呢種係擺到明姜太 ...

師兄,你有無試過出乜價都被人問有無得再平!
dodo 發表於 2013-11-25 03:40 PM
師兄,你有無試過出乜價都被人問有無得再平!

絕對有
我想在這裡講一講這個是澳門網站,希望有些新朋友想在此網站賣二手器材時請注意!
合理pm小弟即回 , 除非小弟有事說明
我每次交易還算悚愉快!希望以後都是一樣!
試過賣千令蚊貨仔, 都要比人壓幾百, 正一死乞兒! 賣皮令嘢比人壓幾百好正常! 好心啲乞兒唔好係度攪事啦! 唔好意思, 唔係話到你嗎? 死收買佬
其實這類人有大把!!!!!
佢地唔係放野!
係玩野!
又無價錢....又無相....何來交易.....
各位喜歡攝影的朋友們....小心呀!!!
上次講好左支leica 3600!!
出到黎話3000!大老吾好玩啦!你人的價值自我貶低!
keyman123 發表於 2013-11-26 12:27 AM
上次講好左支leica 3600!!
出到黎話3000!大老吾好玩啦!你人的價值自我貶低! ...

你支咩野LEICA 可以賣3600咁平呀??? 求指點
BlackD 發表於 2013-11-26 12:59 AM
你支咩野LEICA 可以賣3600咁平呀??? 求指點

估計是 Pana 果枝 25 F1.4?
點解可以pm晒d賣家一個回覆都無==?
覆句唔賣都有個知字...唉
BlackD 發表於 2013-11-25 12:10 PM
所以我堅持原則, 我標咩價就賣咩價, 決不講價, 又不加價, 一黎對大家都公平, 二黎亦唔會開天殺價

我另對一 ...

絶對認同,所以我都唔客氣同佢講好個價先出嚟交收。廢事搞到有乜不快
第一天>即刻出來交收(多半秒都遲)
第二天>遲小小約你那處交收
第三天>今晚加班……
第四天>最近行唔開遲幾天再約
第五六七天>其實我都未夠錢買你支鏡不如五折
R135 2.8