易攝網

查看: 2275|回復: 14

濠江校慶書畫攝影展徵件

澳門日報

【本報消息】濠江中學為慶祝七十五週年校慶,將於十月十五至廿一日假校本部禮堂舉辦校友師生書畫攝影展,歡迎各屆校友及教職員工參加。參展辦法如下:

一、畫稿:畫種不限;尺寸:橫幅不超過一米。(自行裝裱);數量:每畫種每人只交一件作品。

二、書法:硬筆:B3影印紙;毛筆:橫幅不超過二點四米;數量:每人最多交兩件作品。

三、攝影:題材不限,歡迎作品反映七十五週年校慶活動及母校參與社會活動照片;用黑色卡紙自行裝裱(裝裱後尺寸十六吋乘以二十吋);數量:每人最多交三件作品;評選:攝影作品須由評選小組選出入選作品。

四、交件地點:濠江中學總務處。

五、收件截止日期:二○○七年九月十五日。

六、註:章程及參展表格可在學校網頁下載。

o..我係校友wor... 等我參與下先...
哩度大把濠江友
原帖由 玩物喪志 於 2007-5-16 11:21 PM 發表
哩度大把濠江友

我都係   
me too
我都係
我係凌雲社
你地呢??
re 101: 我係 99 奔騰社, 多多指教..

re $sir: 你係教職.. 實收埋好多有關母校活既相片啦..
原帖由 jason1017 於 2007-5-17 07:55 AM 發表
re 101: 我係 99 奔騰社, 多多指教..

re $sir: 你係教職.. 實收埋好多有關母校活既相片啦..

一張都無、我打工............
我都係校友 .
我係  .....  學生"   

前輩多多指教   
me 2 me 2...我都係濠江之友呀!!!  
就快變校友啦!
過多個幾月我都變校友lu
畢業係一件好事,到你出黎做好多年野,你會覺得讀書個時,真係好好好好好好好開心
咦,我係凱歌那一屆,不知沒有同期呢?