易攝網

樓主: 網路潛水員

[私影活動]

原帖由 網路潛水員 於 2007-8-27 06:26 AM 發表
我多謝您地就真~~~!
下次即係幾時先??(唔好問我.....)
翅同達我都like 嫁~~!約個時間?....
今次最開心係有您地!!!同唔見左$9,000都執番......澳門人真善良~~~!   (知到的影友不要說 ...

比d影友知道咗, 日日跟住你...... 睇下你幾時又留低......

多謝GG, 多謝細欣, 多謝潛水員.
今次活動十分成功!
希望有機會再影過!
各位影友大合照...
wuwu~我都好想和你地一齊出去玩~><
原帖由 Chian 於 2007-8-27 02:17 PM 發表
wuwu~我都好想和你地一齊出去玩~>

咁下次到你做MODEL啦! 多多指教!

25號哥日私影真係玩得好開心呀!!

我今次係第一次出黎私影,所以心情好緊張... 但係所有攝影師都不斷咁去氹我開心,
等我放鬆D...真係好多謝各位呀!!今次GE私影真係玩得好開心呀~
如果冇各位攝影師GE支持,我諗我影相哥時已經彊硬了....
仲有就係好多謝GG~佢真係好NICE呀~多謝佢GE原因有好多好多...(講唔曬...)
總括黎講,今次GE私影,我得到左好多GE收穫~識到好多新朋友仔~
希望哥日影D相可以快D睇到啦~好期望...
☆細欣在此感謝當日所有攝影師☆
呵呵...你話架閃神!我會記住ga !
-----------------------------
haha~a領隊...你lead得咁好...
我諗你都好難卸任ga la
我地都真係應該約個時間出黎交換返d相仔wor~~

我唔pro le...係你地帶到我入戲咋...
第一次對住咁多人開頭真係好驚好呆ga...
不過好在你地係到引我笑咋...唔係我真係唔知做咩反應好
-----------------------------------------
ha~黑蠍...good idea wor!
你唔講我都諗唔到要日日跟住潛水員le
-----------------------------------------
劣風...一大堆好重ge相機le...
真係辛苦哂你地揹住佢地黎追住我地係咁影
----------------------------------------
hee~chian你都就快有私影la wor~
要加油ar
唔知幾時我地可以一齊去影相相le
------------------------------------------
細欣你果日都表現得好好呀!!
俾d信心自己就得ga la ~
我都好開心識到你le

回復 #66 ahchi 的帖子

我講緊係食翅同撻個問題...........
記住叫埋我呀~~!
出黎交換d相都ok~~!
最好就有la..........個蛋撻
原帖由 ☆細欣☆ 於 2007-8-27 08:13 PM 發表

25號哥日私影真係玩得好開心呀!!

我今次係第一次出黎私影,所以心情好緊張... 但係所有攝影師都不斷咁去氹我開心,
等我放鬆D...真係好多謝各位呀!!今次GE私影真係玩得好開心呀~
如果冇各位攝影師GE支持,我諗我影相哥時已經彊硬了....
仲有就係好多謝GG~佢真係好NICE呀~多謝佢GE原因有好多好多...(講唔曬...)
總括黎講,今次GE私影,我得到左好多GE收穫~識到好多新朋友仔~
希望哥日影D相可以快D睇到啦~好期望...
☆細欣在此感謝當日所有攝影師☆

係我地呢班新仔影師多謝你地兩個MODEL就真. 倍我地呢班新仔玩咗大半日...
個日我地只合資請你地兩個飲一杯野咁少, 真係唔係好夠. 下次一定要食飯...最多影師無得食 ...MODEL一定要有得食...

今次活動真係好開心, 好似一齊去旅行咁...
原帖由 ahchi 於 2007-8-27 09:12 PM 發表
-----------------------------
haha~a領隊...你lead得咁好...
我諗你都好難卸任ga la
我地都真係應該約個時間出黎交換返d相仔wor~~
ha~黑蠍...good idea wor!
你唔講我都諗唔到要日日跟住潛水員le

我已經日日跟住佢la! 唔好同我爭!

約個時間交相都好wo. 時間你同細欣決定. 黎唔同的影帥就自己再約你地lo. 好嗎?

你用咗kkk影ge相做簽名wo. 真係靚ge je . 下次要用我影個張.

回復 #65 ☆細欣☆ 的帖子

下次我借我用開果只厚面皮粉底您用~~~!
用左唔會怕醜~~!
9月份記得問我?~~!
用開真係幾好.......聽聞會舒緩心情緊張的仲有護膚效能......
RE ahchi' 你幾時得閒咪可以一齊合作下lo~>v<

回復 #71 Chian 的帖子

記得通我一聲好嗎?...我都要去...
原帖由 Chian 於 2007-8-28 12:12 PM 發表
RE ahchi' 你幾時得閒咪可以一齊合作下lo~>v

去鏈車叫埋我, 我嚟pan妳地
原帖由 黑蠍 於 2007-8-28 10:17 AM 發表

我已經日日跟住佢la! 唔好同我爭!

約個時間交相都好wo. 時間你同細欣決定. 黎唔同的影帥就自己再約你地lo. 好嗎?

你用咗kkk影ge相做簽名wo. 真係靚ge je . 下次要用我影個張.

Re: ahchi
你用我影的相做簽名,我真係好榮幸,而且好感動呀!!! +  
呵呵...潛水員...咁食翅同食tart...都一樣可以換相ge姐...
最緊要有人賣單咋嗎
--------------------------------------------------------
黑蠍...最緊要model有得食!?
我諗我都係唔食好d...細欣你食埋我果份la
你le個提議都唔錯...等我問下大家意見先
heehee...咁你要快d俾相我先得wor~
--------------------------------------------------------
嗯...好呀~我地可以夾下時間ga chian~
不過我跟住落黎應該都淨係得星期日得閒咋
星期一至星期六都要返學
閃神...鏈車叫埋你去!?你會唔會楂車楂到閃住去ga
wa...kkk...你咁講太誇張la~
我thx你幫我影左張咁自然ge相就真la
原帖由 ahchi 於 2007-8-28 03:11 PM 發表
呵呵...潛水員...咁食翅同食tart...都一樣可以換相ge姐...
最緊要有人賣單咋嗎
黑蠍...最緊要model有得食!?
我諗我都係唔食好d...細 ...

最緊要你鐘意d相 je
而我又可以升下level都幾好