易攝網

樓主: Aipo

全新Aipo防潮箱(保用五年) 購買AP102有東西送,限30台.

推~
推~~~~~
請問有冇數控 1和2的實物圖呀
原帖由 白色方舟r 於 2007-11-28 12:45 AM 發表
請問有冇數控 1和2的實物圖呀

::sorry...實物圖如帖1示
只是裝的方式有不同...一個裝在外面,一個裝在裡面...
個人覺得裝在裡面比較美觀...也有人喜歡裝在外面...容易set野...
但呢d都系只系set一次就ok...不用再set多次...就算系停電後都會恢復之前setting...
因匯率問題..12月1日開始價格有變動...
請見諒....
我現在訂一個60l數控 請問怎樣聯絡呢~價格還是一樣嗎?
原帖由 白色方舟r 於 2007-11-28 07:47 PM 發表
我現在訂一個60l數控 請問怎樣聯絡呢~價格還是一樣嗎?

己pm你~
pm已回~
有沒有可以放 video cam, 個防潮箱  w537 x D358 x H456 有的話多少錢呢?
原帖由 ivo997 於 2007-12-3 11:42 PM 發表
有沒有可以放 video cam, 個防潮箱  w537 x D358 x H456 有的話多少錢呢?

己回...
w380 x D280 x H270 有沒有呢?
AP-Mini 400X240X240
AP-28 260X300X410
AP-38 290X300X466
AP-48 290X300X587
AP-68 380X390X790
AP-88 380X390X620
AP-102 380X390X790
(W X D X H)
這是相對比較細的..
AP-Mini 400X240X240 這個有沒有資料, 和價錢如何呢?

回復 #33 ivo997 的帖子

AP-Mini 400X240X240(約)
容積:22L

產品特點:
1、本產品由於採用了當今世界上最新的冷凝式原理除濕科技,具有除濕快,1-2小時即除濕生效,且達超低濕RH25%-50%。無需空箱預置運行,通電即可吸濕,控制器自動調節,恆濕精確無故障。
2、無壓縮機、無風扇、安靜無噪、無熱效應、櫃內RH值均勻。
3、櫃體採用DC直流電輸入,無漏電危險,耗電僅為5W ,使儲存 物品免受高壓產生漏電及火災潛在危險。防潮箱箱體採用強化噴塑工藝,耐用鋁合金內門框,金屬門板,安全鋼化玻璃,門框輕巧不老化,不變形。4張層板,可自由調節高度。具有防潮、防蛀、防黴、防變質、防塵等儲藏功能。

(只限表控)

我有興趣

怎樣聯絡樓主?

回復 #35 kyochong 的帖子

pm囉!

回復 #36 貓貓#@# 的帖子

唔識呀..點pm呀?新手..不要怪我.
原帖由 kyochong 於 2007-12-19 12:35 PM 發表
唔識呀..點pm呀?新手..不要怪我.

睇圖....幫到盡...仲唔識幫你唔到...
推~~~~
煩請看pm~謝謝~