易攝網

樓主: Aipo

全新Aipo防潮箱(保用五年) 購買AP102有東西送,限30台.

請問一下有得買電子防潮卡 + 測濕錶嗎  大約幾錢

回復 #41 我道流1 的帖子

sorry...幫你唔到....無呢d野....
OKOK  多謝回覆
錶控同數控其實有咩分別呀??
各有好壞處ma???

回復 #44 80童 的帖子

只系方便同唔方便囉

數控 set 45度,當低至 43度佢自動會停,升返上 47度係又自動再著抽濕,選擇好指定濕度後就會自動恆濕啦,以後都不須調校

表控的話,如果裡面多野的話,要用手動set返個強弱.

簡單黎講,數控系方便過表控,而家唔同以前果d數控,而家數控ge誤差好低好低(接近零),仲有可以睇埋溫度,方便好多.
我想問下個箱有冇保養, 同埋標椌好d, 還是數控好d, 仲有會點取貨

回復 #46 spider 的帖子

各人喜好..比較多人會喜歡數控...
保養可以直接打返電話或pm找我...

取貨需自取..如果近的話送貨都無問題...
當面交收....
係時候要買個防潮箱.啦... spider
原帖由 ivo997 於 2008-1-6 11:21 AM 發表
係時候要買個防潮箱.啦... spider

好鬼衰的, 仲以為你唔記得我添 我都會買架了, 不過仲未買機 , 唔知等唔等D60 or D90
原帖由 spider 於 2008-1-6 12:01 PM 發表

好鬼衰的, 仲以為你唔記得我添 我都會買架了, 不過仲未買機 , 唔知等唔等D60 or D90

如果只係買入門版... 就比較好一點... 但如果多錢的話.. 可以一買就買部中級機... 再勁到發燒的話.. 就等下先.. 因為今年四廠會打戰. 到時有好多也看架...但防潮箱係要買的.. 你可以放其它也先... 因為當你看到個鏡頭有一點一點時.. 你就會後悔啦....
原帖由 spider 於 2008-1-6 12:01 PM 發表

早買早享受....早d買機啦....
我0巖0巖都幫佢入左貨
外型都幾好~
大家幫佢入下貨啦~
用左2日都幾穩定
aipo又好人幫我送埋上鈄路

回復 #52 samkin 的帖子

THX..見你咁近先送過黎俾你..
THX幫我推銷...
呢間系專門做大型防潮櫃的公司...
質量絕對唔會失望...
推~~
我朋友話msn留了口訊比你...但仲未有人覆喎......

回復 #55 p仔 的帖子

sorry..P爺..msn可能收唔到..可否pm呢...
現產品均為電子數控..敬請留意...
原帖由 Aipo 於 2007-12-5 03:32 PM 發表
AP-Mini 400X240X240(約)
容積:22L

產品特點:
1、本產品由於採用了當今世界上最新的冷凝式原理除濕科技,具有除濕快,1-2小時即除濕生效,且達超低濕RH25%-50%。無需空箱預置運行,通電即可吸濕,控制器 ...

想查詢下呢款可否容納以下設備, 此外, 還會有剩餘空間嗎?
d80, 18-135鏡, 70-300vr, 50mm定焦, sb-800燈, 各一。兩部傻瓜機, 一部dv與10盒v8帶
若未能吞下有關毒物, 煩請建議應購款式, 讓我度下是否有空間放下防潮櫃
樓主幫手覆下, 我儲夠錢買d80, 同時可能於近日入貨, 有勞有勞

可不理會, 係我冇留意pm, sorry
原帖由 spider 於 2008-3-4 10:10 AM 發表
樓主幫手覆下, 我儲夠錢買d80, 同時可能於近日入貨, 有勞有勞

可不理會, 係我冇留意pm, sorry

己pm回覆...ap68或以上...