易攝網

查看: 3309|回復: 13

秋色霓裳展繽紛婚紗show前私影

剛收到ADELINA 通知, show前呢1小時才有機會企定定比大家影相,
而在Show time, 佢地會行來行去, 要影佢地可能會比較難及無咁靚,
所以才有這特別通知 !!

時間 : 9月23日 12:45am - 2:00pm
集合地點 : 工聯北區綜合服務中心 (勞動節大馬路  39號-117號   廣福安花園 1樓 a~w  座) 門口等 Adelina

已知Model : ADELINA. Trista

已知名單如下:  1.fish_sakura (要返工......黎唔到wo....唔駛預我.........)
                     2. 劣風
                     3. ivo997 (12:45~1:00 在門口等 Adelina.. 呢....各位...)
                     4. 天希(Kevin)
                     5. kenlei008 (thank you TEL 66897635)
                     6. in(吾識影相) (吾好用tata威迫我)
                     7. 柴
                     8. 蚊仔
                     9.  亞輝
                    10.  Memories (我又要報名參加呀~~可以嗎?)
                    11.  kkk (我又想報呀)

希望已報名的網友可以抽空提早出席 及在下面回答可不可以來到, Thanks
集合地點 你地自己定就ok ga la!!
你地泥左 find 一個人打比我就ok ga!! 我落泥接你地....個show ge 場地你地都知ga la!!!

時間係: 9 月23日

已知名單如下:  1.fish_sakura
                     2. 劣風
                     3. ivo997
                     5. kenlei008
                     6. in(吾識影相)
                     7. 柴
                     8. 蚊仔
                     9.  亞輝

你地d人ar..個名都唔同msn 個名.我而家好亂.可以ge 話係泥度講多一次比我知!!
最好講埋電話比我!!仲有呀你地哥日影d 相, 有汁同冇汁or仲之你影左d 相,希望你地可以全部比曬我,係一張不溜比曬我!!
thankyou very much!!
好人多喎~

好彩我冇份
6 哥個咪係你lo!!!你唔好扮野ar!!!你唔去 ,我同tata唔埋你
原帖由 ADELINA 於 2007-9-15 05:51 PM 發表
6 哥個咪係你lo!!!你唔好扮野ar!!!你唔去 ,我同tata唔埋你

吾好用tata威迫我
今日佢同我講話佢威迫你去ga!!!
如果仲有人想去可以係泥到講比我知ga!!!
12:45~1:00 在門口等 Adelina.. 呢....各位...
thank you
TEL 66897635

要返工......黎唔到wo....唔駛預我.........
我又要報名參加呀~~可以嗎?
我都想去啊.不過我要反工
我又想報呀

已知名單如下:  1.fish_sakura
                     2. 劣風
                     3. ivo997
                     5. kenlei008
                     6. in(吾識影相)
                     7. 柴
                     8. 蚊仔
                     9.  亞輝
                    10. kkk
我有出現啦, 好野!!