易攝網

返回列表 發新帖
樓主: kkk

以後都唔識影人像

原帖由 kkk 於 2007-10-1 11:13 AM 發表

咁佢又話"上左都唔識影"ge?, 但又做左相架王??

都話"我走時候正俾容sir踐踏到體無完膚"咯!點知會中!好彩!
原帖由 蟲尾 於 2007-10-3 03:27 PM 發表
唉...唔好提...我全日都上唔到...咁多個禮拜最忙就係呢個禮拜,本來諗住時間0巖0巖好係放假既,點知無啦啦轉左時間,攪到冇得上,超失望呀!!!!!!!!!!!!
今個禮拜真係超失望呀,因為個朋友結婚攪到上唔到山,又上唔到 ...

我同你的情況大致相同, Support!!
佢地轉堂都唔理下人地感受ge, 無啦啦就轉, 本來今次我報呢個班最想學人像, 點知佢就無啦啦失驚無神轉Q左, 我一早買曬機票旅行ga ma, 佢咁咁真係....
下次報第個會開算
原帖由 kkk 於 2007-10-3 11:14 PM 發表

佢地轉堂都唔理下人地感受ge, 無啦啦就轉, 本來今次我報呢個班最想學人像, 點知佢就無啦啦失驚無神轉Q左, 我一早買曬機票旅行ga ma, 佢咁咁真係....
下次報第個會開算:em1 ...

報第個會囉
原帖由 kkk 於 2007-10-3 23:14 發表

下次報第個會開算:em1 ...

嘛去報囉.....