易攝網

返回列表 發新帖
樓主: lazykit

有冇興趣上廣州外拍

出多位model相先,不過呢位要19號先有期啦,仲幾貴
好吸引甘啵!!都幾想去!仲可以自己再約多個廣州靚女出來影 。不過唔知得唔得閑,唉~!
時間:暫定10月20日,時間係1400~1730
地點:東湖公園,華南植物園,兩個地方我都去過,係幾唔錯,門票自理,都係幾蚊
報左名ge朋有:it'sony,劣風,andyleong,penco(andyleong同penco會被編為一組)
model:按人數而定,5~7人一位

重申一次,至少要10位朋友報名先成行
好活動
原帖由 lazykit 於 2007-10-11 12:16 PM 發表
時間:暫定10月20日,時間係1400~1730
地點:東湖公園,華南植物園,兩個地方我都去過,係幾唔錯,門票自理,都係幾蚊
報左名ge朋有:it'sony,劣風,andyleong,penco(andyleong同penco會被編為一組)
model:按人數而定, ...

一位 model 最多只可以 5位攝影C, 如果超過這個數量, 只有攝影C 爭住影, D 相一定唔靚, 你要考慮呢點.

還有成個行程既細節, 包括出發至回程, 總共費用..等, 要講清楚 .
時間:10月20日,時間係1400~1730
地點:東湖公園,我去過,係幾唔錯,門票自理,都係幾蚊
model:按人數而定,5人一model
交通方面:於珠海乘巴士至廣州大概要2個小時,在暨南大學下車,再轉地鐵到目的地,於當天12:30我會在暨南大學等待各位影友
我大6電話:13533645969
重申一次,至少要10位朋友報名先成行
費用:活動參加費為40人仔,作為model酬勞,車費包括珠海來回廣州,廣州當地車費,自理,以4人為單位計算,廣州當地車費大約為20人仔,食,as u like,自理,門票,自理,幾蚊雞
原帖由 lazykit 於 2007-10-11 18:05 發表
費用:活動參加費為40人仔,作為model酬勞,車費包括珠海來回廣州,廣州當地車費,自理,以4人為單位計算,廣州當地車費大約為20人仔,食,as u like,自理,門票,自理,幾蚊雞

ok, thanks, 我覺得上去最好都是一起上 方便就時間, 回來就自己決定跟大隊回or 自己回, 20號ok 我覺得你不如先收定each one $100-200作基金(for model and 車), 回來之後未用的M到睇相團之後才退回啦!!
問題係我而家係廣州
如果星期3都唔夠人活動將會取消
咁車費+model ge費用共系幾多錢~~~
來回車費100左右,廣州車費40左右,活動費40
如果真係有興趣參加請pm我
好唔好意思,今次活動因人數不足而取消,以後我亦都唔會再搞呢d活動,sorry
原帖由 lazykit 於 2007-10-18 01:23 AM 發表
好唔好意思,今次活動因人數不足而取消,以後我亦都唔會再搞呢d活動,sorry

唔緊要, 如果 model 有機會來澳門影, 記得通知我 .
原帖由 lazykit 於 2007-10-18 01:23 AM 發表

唔好嬲啦, 下次再攪啦, 要10個影師上廣州影都有d難度ga, 下次set少d人咪得loh, 唔好咁啦