易攝網

樓主: wilsonlmh

集合時間表(2008-1-28 22:14更新)+地圖!!

原帖由 simsonlam 於 2008-1-21 12:05 PM 發表

THK~
原帖由 ivo997 於 2008-1-21 02:49 PM 發表
要大力做啦啦隊先得架.. 和宣傳下先得架.. 想要多d 分.. 就要做也架...

冇法la...我自己都吾記得...依家咁幾好
原帖由 FUSHI 於 2008-1-21 03:50 PM 發表
我想問下, 下面這個唔見有開POST GE??

私影:主題未定
日期:1月27日
時間:下午
地點未定...或者戀愛巷或者爛鬼樓

有...不過冇清楚寫明
等我一陣搵比你
原帖由 Y.M. 於 2008-1-21 04:23 PM 發表
多謝資料整理, 可惜我冇得加你分~~

吾洗+分...用得著就夠la
原帖由 josephine 於 2008-1-21 04:37 PM 發表
正ar~~thanks! mark低曬佢先!!

thk~有咩更變記得通知我
原帖由 ivo997 於 2008-1-22 11:15 AM 發表
wilsonlmh... 你要在你的貼內... 加返個 link 這樣.. 就可以按你個貼, 再去到相應的貼去報名囉... 加油... 冇分比你...

好提議...多謝多謝...回完貼即刻做!!
原帖由 Mr-V 於 2008-1-21 04:42 PM 發表
私影:主題未定
時間:下午
地點未定...或者戀愛巷或者爛鬼樓

FIND ME LE................

佢先係領隊
真係多活動.."
係lo....不過有得影相有得玩真係開心~~
哈哈哈哈~~~~wilsonlmh (Wilson) 我真係忍唔住, 你真係超搭爹, 如果有個"搭爹王" 選舉, 我會叫人vote for you~
原帖由 Mr-V 於 2008-1-22 04:08 PM 發表
哈哈哈哈~~~~wilsonlmh (Wilson) 我真係忍唔住, 你真係超搭爹, 如果有個"搭爹王" 選舉, 我會叫人vote for you~

原帖由 wilsonlmh 於 2008-1-22 12:23 PM 發表

好提議...多謝多謝...回完貼即刻做!!

這樣做就好好多啦... 但我冇分加比你...haaa  
原帖由 Mr-V 於 2008-1-22 04:08 PM 發表

我專長係:吹水
原帖由 玩物喪志 於 2008-1-22 04:17 PM 發表

多謝讚賞...
原帖由 ivo997 於 2008-1-22 05:23 PM 發表

這樣做就好好多啦... 但我冇分加比你...haaa  

吾洗+分la...thk for supp~
易攝新仔是但捉model 暨新人王超激搵命搏私拍攝影活動大聯盟

時間:上午11點
              第二站- 爛鬼樓 一帶

model : chian
           josephine

Nuno
         (打小左既自己補返啦, 比人cut 左貼, 記唔到咁多人 @.@)   

攝影: 怏閃4人組  ---  sanny
                              wilson
                              mr.v
                              853radio

match
         (打小左既自己補返啦, 比人cut 左貼, 記唔到咁多人 @.@)   

活動轉貼到
http://www.ecpz.net/viewthread.php?tid=22160&extra=page%3D1

因為個貼失左蹤所以用以上個 link 大家keep 返聯絡啦
幫你update
+埋地圖...但係吾知有冇錯...有錯請指正+狠狠批評
婆仔屋地圖, 可唔可以加箭嘴... thanq~~
原帖由 玩物喪志 於 2008-1-22 04:17 PM 發表

短短 23 天巨就可以升到高級會員...    勁唔勁呢?