易攝網

查看: 23662|回復: 112

反串攝影event(女主角day仔唔得閒so cannel)

因為有fd 搞左個搞個"王子party" so 我又想搞個攝影版ge event/fuction玩下(希望有人參加)
日期: 6月20
時間: 下午 3點.. (最後一個到ge model 要請食飯, 要請最早到ge 攝影師或model XXDD)
地點: 西環湖底. 水上活動
衣服: 最好自己有la=.=..或希望有女仔借出

反串: 乜都反串.. 男model 著女裝, 女model 著男裝
         攝影師 可以客串做下model, 但不用反串XXDD

結束: 影完相 就約個地方一齊食個飯, 大家soso下

工作人員
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
男model(無限)
-----------------------------------------------------------------------------------
day仔

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

女model(無限)
-----------------------------------------------------------------------------------
shioriloi (詩織)

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

化妝師(希望 有1-2個)希望有人幫我地d 美女(男)model 化妝
------------------------------------------------------------------------------------

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

衣服提供(希望可以 有女仔借出 衣服la 因為小的沒錢-,- 好poor)
希望有 (lolita, punk gothic)一組, 潮流服飾一組, 鄰家男/女孩一組, 古裝一組(如旗袍XD 希望可以係中華漢服到借到衫) 等等....或者日式 浴衣
------------------------------------------------------------------------------------------
josephine (THX )

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

攝影師
------------------------------------------------------------------------------------------

river
neng

相關 link :" http://www.ecpz.net/viewthread.php?tid=23533&extra=page%3D1"

***********************************************************************************************************************
日期 (part 1) 6月20
時間 2點半
地點: 有待決定
幾好wo好似,我又想去
哈  真係來的?
好  唔緊要  不過男model 唔多=.=
可能得我一個
咁姐係到時  我做女仔
其他人做男仔0.0?
原帖由 day仔 於 2008-3-26 11:30 PM 發表
哈  真係來的?
好  唔緊要  不過男model 唔多=.=
可能得我一個
咁姐係到時  我做女仔
其他人做男仔0.0?

希望唔會得你一個...
你要努力找找d 兄弟(應該改口叫姐妹 幫手)
咁我係唔係要快點找個partner..
而且重要有topic 同埋要
個男仔反串..真係有d 難度...
走去找人吧..哈哈...
六月中我唔係度=m="
姐係無得玩啦><"...==算數..各位玩得開心d啦~記住影多d令相..

ps=3=點解唔簡七月喎...唉~
因為 now 都係預定je
日期時間除時會改
咁可唔可以要影師反串住咁嚟影人??
原帖由 A書人 於 2008-3-27 09:12 PM 發表
咁可唔可以要影師反串住咁嚟影人??   

我個人唔mind 的
XXDD
其他人我唔知la
六月太耐了.到時都唔知要唔要返工.
但係我怕 4月或5月 太趕借唔到衫
好主意 ! 希望有時間 join 你啦 !
時間只要允許..我一定來呢
原帖由 River 於 2008-3-30 02:49 AM 發表
時間只要允許..我一定來呢

now 有幾個攝影師...
但係唔夠男model
女有都有幾-,-
我又想去玩下
  新手黎唔黎得
我都去....................but我新手..吾好蝦我a
MODEL定影-,-個
原帖由 卡卡西 於 2008-3-31 10:11 PM 發表
MODEL定影-,-個
影啊
- 我仲有lolita ge衫 -v- 有無幫助?
如果你可以借出就最好la
thx 你先

希望我們的男 磨豆們巖著

又或者你可做男仔... 順手找多個 男仔來反的XDD