易攝網

返回列表 發新帖
樓主: ivo997

VPPM 第一次大型的 姊妹 show

原帖由 Annie.`` 於 2008-4-10 05:08 PM 發表
咁可唔可以做model架?

當然係可以做 model .啦...
原帖由 ivo997 於 2008-4-11 01:59 AM 發表
多謝你的意見.. 但本會的宗旨係... 專業的製作的.. 講真d 係會另到專業的人.. 有少許應響的...所以我不是跟香港模式的.. 沒有公司唔收錢的.. 只係我把這些錢係全數分給 model  的...  或者你們又會認為我 ...

唉~ 真係唔明你諗緊乜野, 希望你明白, 我係善意, 唔想你諗錯.
因為我係參與過多個團體成立, 一切都係由零開始, 當時真係冇錢+冇面, 我認識到融合既重要
我都希望你成功架, 係咪!?
都係5明你地講緊物野添
原帖由 853radio 於 2008-4-10 22:47 發表
仲有一開始乜都講錢, 想學hk model forum 搞model 收費, 唔係易事, 因為macau 唔興, model 想有人影要投資一下. 影師比得錢, 要求會高d, 更唔會找一些大家都識的modol比錢去影相

講得好巖呀 ! 如果要比錢的話我會選擇影香港的模特兒 !
原帖由 853radio 於 2008-4-11 21:02 發表

唉~ 真係唔明你諗緊乜野, 希望你明白, 我係善意, 唔想你諗錯.
因為我係參與過多個團體成立, 一切都係由零開始, 當時真係冇錢+冇面, 我認識到融合既重要
我都希望你成功架, 係咪!?

講得巖 , 其實一開始蝕底小小唔緊要 , 最主要係搞好個朵 , 到有小小名氣之後再開始 plan d 大單野啦
唉...每個人都有自己既做事風格...

係互相尊重既前題下,事情才能辦好....
大家冷靜點.....