易攝網

查看: 16715|回復: 164

♥My name Is Lino Chan:)

- - - - - - - - - - - - - - - - -

- - - - - - - - - - - - - - - - -
-V-''  先生,你好.
       你係咪至少俾返少少自介呢?
哦~~見過你la
nice to meet you
似黎 識女仔 多.............

回復 #4 friend_dicky 的帖子

dR.
咁講人GeE'   哈哈'
你咁樣講人地都唔知點答你'  卡卡'
歡迎L!NO 加入易攝
希望好快欣賞到攝影師和你合作的相片

OH,, (加返d自我介紹後) 咪幾好,, 原來係 男 model 黎,, 仲係coey 個fd,, 失敬失敬

177cm .... 好羨慕 啊....
- EdDy: 已經加左Na'=]
- Chian : 下'你又見過我'甘神奇...
- N!ce To Meet You'=]
- friend_dicky : 甘人係需要有朋友嫁ma'不過我吾係男model'xD
- JoJO : 咪係Lo'搞到我都吾知比咩返應佢嫁'-v-
- Suki2002 : 吾好意思牙'無睇到板規就開帖'敬請原諒'=]
原帖由 L!NO 於 2008-6-11 17:39 發表
- EdDy: 已經加左Na'=]
- Chian : 下'你又見過我'甘神奇...
- N!ce To Meet You'=]
- friend_dicky : 甘人係需要有朋友嫁ma'不過我吾係男model'xD
- JoJO : 咪係Lo'搞到我都吾知比咩返應佢嫁'-v-
- Su ...

吾係男 model ????  ....我諗我要配過副眼鏡了....
- friend_dicky : 我係男仔'BUT吾係男MODEL'

回復 #10 L!NO 的帖子

唔係呀'  做男MoDel都唔錯哎'
又高'  又令仔Maa'
哈哈哈哈'
- JoJO : 有人搵我都吾介意嫁'xD'高我就吾算太高Na'But我都係吾係靚仔Na'=]

回復 #12 L!NO 的帖子

其實我想問好耐嫁啦'
你呢...
上次係咪有去過MiChEllE 's bday PaRTY呀...?!'
你仲唔高'  嘻嘻'
唔好好似姚明咁咁高吧'  哈哈'
Lino 加油加油
Handsome BOY丫,,,多D黎玩丫
令令.....你係macau人????
希望會有人搵你影相啦
add oil^^
hello
帥..^^~~~~~期待你作品...

回復 #13 JoJO 的帖子

JOJO" 我林你認錯人了" 佢唔係去MICHELLE BABY 生日哥個LINO WOR"
佢有我生日咋" 不過我記得我生日你都冇" 咁應該唔係你係MICHELLE 生日見到哥個NA"