易攝網

查看: 144463|回復: 766

請各位model留意~~以後小心此人!!

本人為受害者之一  , 請各位model同影師留意一下 !!

相信有不少model都曾經被呢位借私影為名ge人 ,而係過程中對model做出一d無禮ge行為 ..

事情係咁 ,佢add我msn ,再相約好時間出黎影相 ,當日影影下相佢要求同我合照 ,

過份到借意行埋d放隻手係我條腰度 ,月摸月上,仲想錫埋黎 !! 我當時真係好驚 ,完全唔知點做..

我私影試過幾次 ,但從來未試過好似呢個人咁過份ge行為 ,之後問返d model同影師 ,

原來佢都曾經對其他model咁樣做過!! 真係好過份 !!

請各位model真係要千萬小心,唔好送羊入虎口 ,否則損失只有自己 !

(呢個係真實ge事,唔想攪任何是非,若該區版主覺得有問題,可先通知管理員再由管理員聯絡我,我唔介意向管理員公開我ge身份)

以下係此人相簿&msn :
http://www.fotop.net/kaseng
                                        fish_sakura2000@yahoo.com.hk

評分

參與人數 16EC分 +94 收起 理由
王腳立 + 5 我很贊同
sam42 + 10 一直都有聽閒...
nicole + 10 支持受害者講出真相,,勇氣可加!!!!!
Pazu + 4 支持受害者,勇敢地說出事實
qc315 + 1 勇氣可加
tonycho + 10 鼓勵一下
Chian + 2 鼓勵一下...
titan38 + 10 支持受害者勇敢地講出事情的經過
Angus + 10 比人侵犯識講唔好,仲有講比信任的人知
zzKCzz + 1 支持正義!
景川 + 10 最緊要有你講出了事情真想,使其他 mo ...
friend_dicky + 5 支持,, 你肯挺身而出,, 咁可以保護其他 ...
simsonlam + 4 支持
Suki2002 + 8 挺身而出, 伸張正義, 值得鼓勵
fishbone + 2 終於有人說出口, 支持
占占 + 2 我很贊同

查看全部評分

咁衰....要小心d, 影衰曬我地這類影師......

回復 #1 受害人 的帖子

佢都有撘我膊頭..但最後都係叫佢唔好..
我一直都冇當戈輯係私影^^
唔知le位人兄有冇玩易攝呢

評分

參與人數 1EC分 +1 收起 理由
simsonlam + 1 鼓勵一下

查看全部評分

我都有比佢撘過我膊頭. . 睇佢個樣都知佢咩人啦-.
受害人 小姐:

有兩位 朋友 都有 類似 經歷

你也不妨 公開身份

支持你,說出事實
0...好衰丫..........
咁既攝影師都有嫁...
太過份了
我都有a........but.......
佢點左我條腰........我就縮開左,........
之後我叫左人黎接我走lo.....
d相佢未比我....
但係我同tata一樣....
唔當戈輯係私影lo.......
因為之前答應戈佢影相....
佢又成日吹我...
咁我唔想好似冇口齒咁...
so...未約左佢影相lo.....

評分

simsonlam + 1 鼓勵一下

查看全部評分

原帖由 蚊蚊豬 於 2008-8-2 10:14 PM 發表
我都有a........but.......
佢點左我條腰........我就縮開左,........
之後我叫左人黎接我走lo.....
d相佢未比我....
但係我同tata一樣....
唔當戈輯係私影lo.......
因為之前答應戈佢影相....
佢又成日 ...

打死佢...抽我既蚊豬水...
打死佢....佢好過份丫
wa下...都冇職業道德ge...
原帖由 ran 於 2008-8-2 10:34 PM 發表

打死佢...抽我既蚊豬水...
打死佢....佢好過份丫

唔好嬲....佢都係點一點........我縮開都冇事la..............
我諗佢相簿入面D model都糟到過佢輕薄!
原帖由 kobybb 於 2008-8-2 10:42 PM 發表
我諗佢相簿入面D model都糟到過佢輕薄!

早D 有人出聲 就好啦!!!

係時侯 ,溫習:

http://www.ecpz.net/viewthread.php?tid=1475&extra=page%3D1
原帖由 kaawai 於 2008-8-2 10:43 PM 發表

早D 有人出聲 就好啦!!!

同佢影相之前...都收到風架.....但係答應左....又唔好意思放人飛機.....so........
你地發生左D 咁GA 事。。。。
我聽過好多戈條友既野......
因為太多女model講佢啦......
難得有樓主挺身而出.....
雖然我係男model......我都要支持一下~!
千年道行一召
呢d咁既人...真係唔理好醜..但求就手..唔理老嫩..最緊要自願..唔理你係唔係殘廢..最緊要係免費..........
真係bull shit

評分

Dadokit + 1 原創內容

查看全部評分

何苦le......
原帖由 吾識影相 於 2008-8-2 10:54 PM 發表
千年道行一召喪  

係 2年 醜行 一晚 揚
唉..
d咁ge人真係....
好彩佢只係掂到我博頭,,
佢掂我條腰,,我實行打到佢死呀"
我陪個fd去影相,,佢都要偷影人..
仲要同我個fd講話,,佢個fd入e院姐,,
慢慢影la,,又唔關你事,,