易攝網

返回列表 發新帖
樓主: avenxar.v

@@@@@@@@@@@我係藪 天翔(Avenxar.V~呢d相有剛陽味d嗎?)@@@@@@@@@@@@

我記得唔知係邊到~~~睇到一個攝影師ALBUM有一輯你GE相~
係夜景黎~~~~個FEEL超正GA!!!又唔POST出黎~~!!!!!!!
thz all cm^^
wa hahaha
你係咪將"潮"同"剛"分唔清, 潮出自於一種情感, 對現實既不滿而追求超脫. 而剛出自於由生活泥濘洗脫出來的傲然特立, 剛多形於鐵鑄的眼神同埋深鎖的眉心; 你尼幾張作品入面第一張同最後一張係最需要表達剛既味道, 但你完全無半點神髓係度, 而其它幾張只係好簡單咁用形黎表達你心中既情感.
原帖由 00111070 於 2008-9-19 01:24 AM 發表
你係咪將"潮"同"剛"分唔清, 潮出自於一種情感, 對現實既不滿而追求超脫. 而剛出自於由生活泥濘洗脫出來的傲然特立, 剛多形於鐵鑄的眼神同埋深鎖的眉心; 你尼幾張作品入面第一張同最後一張係最需要表達剛既 ...

WEI....
好深.....!!
睇黎E位人兄好有研究咁WO...
哇,呢輯相好正
拍出味道
影人要影到咁ge水準先叫識影相
原帖由 avenxar.v 於 2008-9-25 01:06 AM 發表

你幾歲呀????大隻少少會好d..好似唔係好夠肉/...haha