易攝網

樓主: Carol.L

我的母校(已修正)

雖然未到過樓主母校,但都感受到樓大思念母校那份感觸!!
原帖由 Carol.L 於 2008-9-27 10:50 AM 發表

多謝C 父賞圖..
KEKE..我都知C父同AVIS 係ROSA 影過一輯靚靚相..

多謝C 父賞圖.. <<< 喂, 妳又話唔會咁揚ge?

KEKE..我都知C父同AVIS 係ROSA 影過一輯靚靚相 <<< 我都睇左......
果日我開Facebook玩古惑仔發現的.......睇完Avis相簿啲相之後.........我古惑仔度比人打到昏迷
吾錯wo
原帖由 nobody 於 2008-9-27 06:12 PM 發表

Carol師妹,之前喺你相部睇過呢輯相,可能無睇曬,因為有D好似無睇過,雖然用o左PhotoShop,但都睇得出 (影得同整得) 好有感情。小弟最鍾意係地磚果張,可能因為細個成 ...

好多謝nobody c兄俾我ge 意見a..我又學左野la
其實我學校有d 地方我都無影到ga..因為戈時唔知佢改建邊到...到e+ 都有d 後悔..唉...
原帖由 卡卡西 於 2008-9-28 12:18 AM 發表
講真我都入返 rosa 英影相
話我都係當年最後一批男生
ps 但係now 都變成中文部了

最後一批男生<<<<<好有歷史價值wo..keke..
想當年rosa佢係分中,英,葡...都係同一地址ga..
係後尾葡文部取消左..而英文部又搬開左...
原帖由 samu 於 2008-9-28 02:46 AM 發表
雖然未到過樓主母校,但都感受到樓大思念母校那份感觸!!

因為真係有好多回憶ga..無論係開心定唔開心..都係一個成長ge 地方
原帖由 simsonlam 於 2008-9-28 04:13 AM 發表

多謝C 父賞圖.. <<< 喂, 妳又話唔會咁揚ge?

KEKE..我都知C父同AVIS 係ROSA 影過一輯靚靚相 <<< 我都睇左......
果日我開Facebook玩古惑仔發現的.......睇完Avis相簿啲相之後.........我古惑仔度比人打到昏迷

我無揚a...靜靜雞..kkeee

你唔洗古惑仔俾人打la..閃大c 都成日俾人打...

回復 #39 fish nicole 的帖子

謝謝賞圖
我都係ROSA 出來的....現在拆左一部份了....
原帖由 小A 於 2008-9-29 12:35 PM 發表
我都係ROSA 出來的....現在拆左一部份了....

課室有D 都唔見左LA..嗚嗚..無得睇返我上堂訓教個位LA...
本來係E字型, NOW 向住操場個邊拆曬LU....
我讀到小學三年班先走, 所以活動範圍只係地下同一樓....
最近因工作關係入過去幾次...感觸良多....我以前課室對住教堂個邊....
nice!!
原帖由 小A 於 2008-9-29 06:28 PM 發表
本來係E字型, NOW 向住操場個邊拆曬LU....
我讀到小學三年班先走, 所以活動範圍只係地下同一樓....
最近因工作關係入過去幾次...感觸良多....我以前課室對住教堂個邊....

改建完再返去其實都已經面目全非la
原帖由 WaiHong 於 2008-9-29 11:27 PM 發表
nice!!

謝謝你
原帖由 Carol.L 於 2008-9-26 04:57 PM 發表

係小妹ge 母校..聖x撒女子中學中文部

~~~~
support下carol 仔先, d光影唔錯wor
St. Rose of Lima
真係吾錯..我鍾意呢d感覺
原帖由 kkk 於 2008-9-30 11:43 PM 發表
support下carol 仔先, d光影唔錯wor
St. Rose of Lima

carol 仔 hahha
原帖由 ((華仔)) 於 2008-10-1 12:44 AM 發表
真係吾錯..我鍾意呢d感覺

謝謝華仔大c
'
                 最中2第4張!
       其他刀好令'好有feel ah!