易攝網

返回列表 發新帖
樓主: beatles4

Avril Lavigne concert 25/9/2008

小天後~
原帖由 beatles4 於 2008-9-28 05:06 AM 發表

佢請左隊樂隊, 哈.但係我完全唔知邊個,可能個個係佢老公

唔夠前啊,我zoom爆支鏡,影左成幾百幅相,仲要返屋企cut相cut 到我飛起,先得兩三張清d

cut 左都咁清, 都幾好呀~~
我坐 101 section, 下層坐位中間, zoom 到 200mm, 都好細粒呀.
影左三, 四十張就冇影lu~~因為佢d 衫...唔太靚...
歌就幾好聽.
佢真係好型!!好正......仲好靚女..大家話係唔係
原帖由 whoisgilbert 於 2008-9-28 11:57 AM 發表

cut 左都咁清, 都幾好呀~~
我坐 101 section, 下層坐位中間, zoom 到 200mm, 都好細粒呀.
影左三, 四十張就冇影lu~~因為佢d 衫...唔太靚...
歌就幾好聽.

avril d 衫係佢自己design ka~
美國已經有得賣~
原帖由 Angel_kitty 於 2008-9-28 01:22 PM 發表

avril d 衫係佢自己design ka~
美國已經有得賣~

OH~~唔怪得佢會著戈d 衫黎出 show~~因為要sell products~~
戈d 衫係普通出街衫, 唔似登台衫~
原帖由 beatles4 於 2008-9-28 05:04 AM 發表

哈 我都覺得幾正

我都有影到相"
不過個佢唱得短ZA"
原帖由 whoisgilbert 於 2008-9-28 02:08 PM 發表

OH~~唔怪得佢會著戈d 衫黎出 show~~因為要sell products~~

我都覺ar
唉..錯過左tim..
    我都好想去睇AR
我都想去睇a
原帖由 whoisgilbert 於 2008-9-28 02:08 PM 發表

外國人同香港歌手唔同~~唔會次次都著到鬼五馬六花枝招展~花好多功花係衫度~

入場都係為左睇佢唱歌~又唔係睇佢d衫~

果日我都有好~佢真係超靚女.由其笑起上黎真係超甜~
唱live又非常正~
個show真係短左d,不過我覺得都係好值得睇~好難得竟然可以係澳門睇到佢~

同埋果日d音響算唔錯...上次劉若英個演唱會d音響好差..聽cd好過真係~好彩今次唔怕~
我都有去ar" GOOD SHOW
i enjoyed this concert alot
原帖由 double_e 於 2008-9-28 09:37 PM 發表

外國人同香港歌手唔同~~唔會次次都著到鬼五馬六花枝招展~花好多功花係衫度~

唱live又非常正~
個sh ...

agree, 好靚女...
d 衫我都好like, 而且美國有得買啦...
好鍾意佢第一套簡條果件tee~
原帖由 double_e 於 2008-9-28 09:37 PM 發表

唱live又非常正~
個sh ...

haha~可能呢d 就係外國同亞洲 ge different style~~

劉若英戈個show, 我比較欣賞戈d 電腦動畫, 每一首歌都好特別.
又係另一種視聽感受~
support ar. 正.
個show真係好短...有點厄奶粉錢的成分
但相比佢之前D MV 殘左好多lu...
世界巡迴真唔易做