易攝網

返回列表 發新帖
樓主: 853radio

\^^makiyo@853^^/

原帖由 貓貓#@# 於 2008-10-2 10:57 PM 發表

無問題,只要你post多d..我地先有野睇..

我比較多古怪意念, 希望唔好嚇壞大家
原帖由 853radio 於 2008-10-2 20:46 發表
yes , 就是853人物poster  , 你冇認知錯誤

咁就係你認知錯誤,攝影網係俾人post攝影作品,唔係用嚟宣傳網站 ......

原帖由 853radio 於 2008-10-3 08:44 發表
而第一張我重點是在她的膊頭, 因為我覺得她膊頭很美, 不認同嗎?????

嚇 ...... 你咁講都得 (我呢句咁似周星馳成日講果句既 ...... )?
唔係唔認同,係好難入信 ......

out-of-focus咪out-of-focus囉,洗乜咁掩飾?
原帖由 nobody 於 2008-10-3 12:15 PM 發表

咁就係你認知錯誤,攝影網係俾人post攝影作品,唔係用嚟宣傳網站 ......

嚇 ...... 你咁講都得 (我呢句咁似周星馳成日講果句既 ...... )?
唔係唔認同,係好難入信 .... ...

你喜歡 ^^
好地地一輯相,變左用黎宣傳,
過份hardsale,
冇左攝影要嘅野,

雞撐飯蓋,正所謂錯要認打就企定

正如你所講,呢個係宣傳poster

甘樣model係米需要問你拿反$

佢出發點係私影,比你影完拿黎做宣傳你地853嘅用途

過份左d 囉