易攝網

返回列表 發新帖
樓主: 853radio

\^^853^^/

==......廣告人像貼?
hahaaa ^^ 小閃閃, 冇錯 就係 853廣告人像貼    \853/
原帖由 MATCH 於 2008-10-2 07:29 PM 發表
冇野睇ge??

柴柴~有架有架, 要用心去看, 看看下就可能見到
都無相睇既,彼騙了.
原帖由 水源 於 2008-10-2 08:45 PM 發表
都無相睇既,彼騙了.

有架, 等等我先啦, 都未post

回復 #24 水源 的帖子

昨晚仲系度...咁快收返埋ge??
大家都好似唔係好接受我果套手法, 所以會換過一些佢地易接受d 既相, 不過講喜歡, 我會比原來的, 不過世俗眼光
原帖由 853radio 於 2008-10-2 23:56 發表
大家都好似唔係好接受我果套手法, 所以會換過一些佢地易接受d 既相, 不過講喜歡, 我會比原來的, 不過世俗眼光

乜講到自己好似已升咗做 大仙 咁?   

冇錯,, 我只係世俗眼光 ---- 食 飯 既,, 駛吾駛送支 香 過你 (only a joke,, ) ?
原帖由 853radio 於 2008-10-2 20:43 發表
hahaaa ^^ 小閃閃, 冇錯 就係 853廣告人像貼    \853/

唔係呀?你真係認知錯誤?
活動poster唔係貼呢度,入鄉問禁呢D野你都唔識?

麻煩你專重嚇其他既藝術愛好者 (因為地球唔係繞住你轉),唔好將網站宣傳poster強加入嚟,會令人好反感 ......

P.S. 去正式讀嚇設計,識少少PhotoShop唔等如識設計 ...... PhotoShop亦要學好少少 ......
原帖由 friend_dicky 於 2008-10-3 11:23 AM 發表

乜講到自己好似已升咗做 大仙 咁?   

冇錯,, 我只係世俗眼光 ---- 食 飯 既,, 駛吾駛送支 香 過你 (only a joke,, ) ?

給我3支
原帖由 nobody 於 2008-10-3 12:32 PM 發表

唔係呀?你真係認知錯誤?
活動poster唔係貼呢度,入鄉問禁呢D野你都唔識?

麻煩你專重嚇其他既藝術愛好者 (因為地球唔係繞住你轉),唔好將網站宣傳poster強加入嚟,會令人好反感 .... ...

AGREE!~!!!!!!!!!!
原帖由 853radio 於 2008-10-2 11:56 PM 發表

沒錯...
在這裏的影者,被影者,觀看者都是世俗人...
用的當然是世俗眼光...
閣下的忿世嫉俗可跟這兒的世俗作風格格不入呢...
這個版塊區是給帖人物作品的...
是攝影作品...並非修改設計作品...
若如閣下所說是設計...
那煩請閣下把帖子移往相關的版塊...
謝過...
只是來打廣告吧..........