易攝網

樓主: kitw

-----------------

關閉 [複製鏈接]
miss.k表現越來越自然....+油
原帖由 nobody 於 2008-10-5 10:50 PM 發表

嚇?型D?而家係乜野年代?

我日日都打英文,今日打得特別多,咁順手打咗出黎 ...... 有乜野咁奇?

從呢句說話,我對妳好反感:
"嗯....大家交流下吧...唔 ...

呢位師兄,而家評相不評人,
煩請學識呢樣野先,
香港同澳門都回歸左咁耐,
英文,用在工作上吧!
好好地一個貼搞成咁
記憶上個貼的主旨係因Model生日的活動, 唉
冇野好講

kaka, support u
原帖由 qc315 於 2008-10-5 10:59 PM 發表
miss.k表現越來越自然....+油

多謝哂...

評分

參與人數 3EC分 +5 收起 理由
friend_dicky + 2 支持 + +
simsonlam + 2 x2
qc315 + 1 生日快樂

查看全部評分

原帖由 fishbone 於 2008-10-5 11:08 PM 發表
好好地一個貼搞成咁
記憶上個貼的主旨係因Model生日的活動, 唉
冇野好講

kaka, support u

thz 小骨骨...
人地有言論自由就由得佢啦...
不過已經冇相睇啦!!嗚....
原帖由 miss.k 於 2008-10-5 11:12 PM 發表

thz 小骨骨...

可以出過相嘛,你叫 kitw 出過啦,我地撐硬,
評相,但無理由評人,
原帖由 miss.k 於 2008-10-5 11:12 PM 發表

thz 小骨骨...

最主要原因佢連你係裡面的女主角都未知............
下次記得講....
咩事!!點解會咁~~
Kitw 輯相,我看過,拍得很有美感,

有態度,有用功的照片
nobody, 睇咗成個貼, 最激動個果好似係你哂喎.....樓主都冇再出聲,
你仲要咬著 model 唔放, 無乜君子風度喎.....
仲攪到我地連相都無得睇添............
原帖由 arthur 於 2008-10-5 23:13 發表

可以出過相嘛,你叫 kitw 出過啦,我地撐硬,
評相,但無理由評人,

"評相不評人" 唔係咁既意思,小弟都識中文既 ......

"評相不評人" 既意思係唔好批評model既外觀,而我評既唔係 "相中model",而係一個講野唔負責任既人 ...... 希望你明白呢個邏輯 ......
原帖由 SWLaw 於 2008-10-5 23:22 發表
nobody, 睇咗成個貼, 最激動個果好似係你哂喎.....樓主都冇再出聲,
你仲要咬著 model 唔放, 無乜君子風度喎.....
仲攪到我地連相都無得睇添............

1. 你巖,我係最激動果個。
2. 咬著 model 唔放係因為佢唔覺得自己有錯。
3. 你唔識我,我不嬲都唔係君子。
4. 你無相睇關我乜野事?
原帖由 nobody 於 2008-10-5 11:23 PM 發表

"評相不評人" 唔係咁既意思,小弟都識中文既 ......

"評相不評人" 既意思係唔好批評model既外觀,而我評既唔係 "相中model",而係一個講野唔負責任既人 ...... 希望你明白呢個邏輯 ......

你人身攻擊在先,仲死撐無乜意思,
一係你出相俾人學下野啦,
原帖由 arthur 於 2008-10-5 23:26 發表

你人身攻擊在先,仲死撐無乜意思,
一係你出相俾人學下野啦,

你D中文 ......   

你知唔知乜野係 "人身攻擊"?

從你兩次既回覆,你應該仲好細 ......

你無去版聚,睇唔到我D相,關我乜野事?
原帖由 nobody 於 2008-10-5 11:33 PM 發表

你D中文 ......   

你知唔知乜野係 "人身攻擊"?

從你兩次既回覆,你應該仲好細 ......

你無去版聚,睇唔到我D相,關我乜野事?

我的中文,無問題,
我見到你不停的追住 model 來咬,可能你慣左,
我細,哈哈,咁你算我細啦,
板聚,什麼來的,關我乜事?
呢個是網絡,你在網絡睇相,
又關板聚什麼事,
睇你都九唔答八,
可能要睇下醫生先得了!
原帖由 qc315 於 2008-10-5 23:13 發表

最主要原因佢連你係裡面的女主角都未知............
下次記得講....

我知,所以我先話佢偏私。
原帖由 貓貓#@# 於 2008-10-5 11:20 PM 發表
咩事!!點解會咁~~

我都想知=  =
原帖由 nobody 於 2008-10-5 11:26 PM 發表

1. 你巖,我係最激動果個。
2. 咬著 model 唔放係因為佢唔覺得自己有錯。
3. 你唔識我,我不嬲都唔係君子。
4. 你無相睇關我乜野事?

1. 點解唔可以平心靜氣去討論問題呢.....
2. 錯與對係好主觀, 又唔係講法律, 你唔鍾意唔一定錯嘅......
3. 我一定唔想認識你, 你認自認係非君子, 我冇野好講...
4. 事件因你而起, 唔好話唔關你事, 樓主刪相, 唔想再與你爭論嗜.....

你咁嘅態度論相......只會引起爭論, 而唔係理性討論..........可悲
原帖由 SWLaw 於 2008-10-6 00:04 發表

1. 點解唔可以平心靜氣去討論問題呢.....
2. 錯與對係好主觀, 又唔係講法律, 你唔鍾意唔一定錯嘅......
3. 我一定唔想認識你, 你嘅認自認係非君子, 我冇野好講...
4. 事件因你而起, 唔 ...

我諗我要講得清楚D,我唔係君子 ...... 咁輪到你話俾我知,你係唔係君子?

你係咪喺kakasite都係用呢個名?我好多年前見過 ......
原帖由 miss.k 於 2008-10-6 00:03 發表

我都想知=  =

我講得好清楚囉喎 ......