易攝網

樓主: kitw

-----------------

關閉 [複製鏈接]

回復 #56 nobody 的帖子

無人...支持你...

nobody...支持你...
原帖由 fishbone 於 2008-10-6 01:12 AM 發表
小弟最唔想見係, 因一d好個人的執著, 轉頭個貼比版主del

難得有新Model, 新影C 來share作品, 唔好嚇走佢地呀

呢次 大家 以」真身」 交流

沒有 太多人身攻擊

我暫時不 DEL!
我身為中華民族...

點可以唔支持中華樓呢...
原帖由 nobody 於 2008-10-5 10:50 PM 發表

嚇?型D?而家係乜野年代?

我日日都打英文,今日打得特別多,咁順手打咗出黎 ...... 有乜野咁奇?

從呢句說話,我對妳好反感:
"嗯....大家交流下吧...唔 ...

就算 model 要謢短
就算影師以不友善語氣回應別人之善意批評
唔駛一下迫人埋牆角吧

剃鬚前先抹剃鬚膏
我相信 nobody 兄你也十分清楚瞭解
Wo, 個貼咁多版ge;
Model 一定好受歡迎;
Sup. Miss. K 姐姐
其實都影得唔錯, 個貼做乜搞成咁.

Sup. Miss. K  
多謝各位支持...........我只係見平時好多人話佳作佳作...十卜十卜.....其實我留意左好耐.......佳作佳在那.....十卜是十卜什麼..........唉.....其實咁樣攝影真係冇乜意思...........我自己影既相都不知幾想比人找出不足.........好讓自己進步..........照片偏光了後制也救不了....色彩難還原.......有時我影彩色照片時也經常忘了自已在影彩照呢........所以我見到這輯相才情不自禁交流交流........小弟冇乜傑作.........隨影的就有少許.......可是不敢貼出來.........因為怕了佳作佳作...十卜十卜..........有機會我出照片的時侯希望大家唔好比面........有碗話碗有碟話碟

評分

參與人數 2EC分 +4 收起 理由
simsonlam + 2 鼓勵一下
kaawai + 2 今次真係要”十卜”

查看全部評分

原帖由 中華樓 於 2008-10-6 09:49 AM 發表
多謝各位支持...........我只係見平時好多人話佳作佳作...十卜十卜.....其實我留意左好耐.......佳作佳在那.....十卜是十卜什麼..........唉.....其實咁樣攝影真係冇乜意思...........我自己影既相都不知幾想比 ...

我十分應同你的想法.而且是我想講的說話..
係又十卜十卜,識的就佳作佳作 . 有時明明差,怪色.怪pose ,都話佳作佳作,因為可能個個係呢度的大c啦..
唔好插我各位大c. 我只係講出係呢度的感想.有碗話碗,有碟話碟.唔好意思

評分

參與人數 1EC分 +2 收起 理由
kaawai + 2 良好心態

查看全部評分

wonderful ...隻feel好正
重有就係...d相明明唔得...但又加威望同加分,,亂加.

新手就踩.唔加分 ..哈..
原帖由 ppeterchai 於 2008-10-6 10:13 AM 發表
重有就係...d相明明唔得...但又加威望同加分,,亂加.

新手就踩.唔加分 ..哈..

同意,

但話分兩頭來講,
樓主表明想影出那種純白的感覺,
但 nobody 就死咬住 model 唔放,
評相歸評相,但不可能評人,呢點是不爭的論壇規矩,
可能這位師兄是希望借此來增加自已的爆光吧!
但睇來睇去,佢出的相,都是舊相,難道無新野?
定接受唔到新事物?
原帖由 arthur 於 2008-10-6 12:59 PM 發表

同意,

但話分兩頭來講,
樓主表明想影出那種純白的感覺,
但 nobody 就死咬住 model 唔放,
評相歸評相,但不可能評人,呢點是不爭的論壇規矩,
可能這位師兄是希望借此來增加自已的爆光吧!
但睇 ...

你又咬著人唔放
佢都收聲啦, 無野好講! 唔好令版主難做....
原帖由 SWLaw 於 2008-10-6 01:07 PM 發表

你又咬著人唔放

無呀,希望呢位師兄出下相,教下我地呢班細的嘛!
原帖由 中華樓 於 2008-10-6 09:49 AM 發表
多謝各位支持...........我只係見平時好多人話佳作佳作...十卜十卜.....其實我留意左好耐.......佳作佳在那.....十卜是十卜什麼..........唉.....其實咁樣攝影真係冇乜意思...........我自己影既相都不知幾想比 ...

認同, 小弟兩年前剛到此網, 都發表過同樣話題, 仲好多人支持, 但作用不大, 個貼都del左tim la....
現在我改變心態, 來睇下相,  share下相, 吹下水, 識下朋友, 咁會開心好多
要狠評作品, 要交流, 在MSN把

有人同我講, 在此網申請account, 影友的就會叫"大C", 上鏡的就叫"Model", 這個問題存在好耐, 但不是版主的錯, 不是網的錯, 係社會風氣問題

等於現今一張數碼相, 一般人覺得冇後製就唔係好相一樣(除非你的器才好了得), 社會愛味精一樣道理

小弟以上發言無意批評仕何人及此網, 只想發表下心聲把了

評分

simsonlam + 2 我很贊同
kaawai + 2 真心話!!

查看全部評分

我想睇相=v=
welcome to my album
www.fotop.net/kitw/kaka

歡迎喜歡我映相的人來睇~

評分

friend_dicky + 2 支持下先,, 下次繼續出相
fishbone + 2 煩請日後多d來出相, 分享一下

查看全部評分

原帖由 SWLaw 於 2008-10-6 01:07 PM 發表

你又咬著人唔放

理性!
原帖由 fishbone 於 2008-10-6 01:16 PM 發表

認同, 小弟兩年前剛到此網, 都發表過同樣話題, 仲好多人支持, 但作用不大, 個貼都del左tim la....
現在我改變心態, 來睇下相,  share下相, 吹下水, 識下朋友, 咁會開心好多
要狠評作品, 要交流, 在MSN把: ...

同意
model 就好靚啦.. 相就不苟同啦... 聽多d 意見.. 增加自己技術啦...
原帖由 fishbone 於 2008-10-6 01:16 PM 發表
要狠評作品, 要交流, 在MSN把: ...

十卜十卜