易攝網

查看: 10048|回復: 62

蝦露喂全過程@骨骨 < 內含花水 >

閃閃3尾好好拉, 梓榮指輝堅堅堅, 兩位大佬, 下次有相影記得搵我呀!!!

THX Carol 醫返好我的不舉(支人像鏡頭), 因好幾個月冇影人像, 實在感激感激

to: 影友們, "露露"真係很好及活潑生動, 仲識幫輕影友的沉重工作的好孩子
    為表對"露露"的感謝, 希望各位出手相助, 加分給"Carol.l"<--在以下她的回貼
    分不會白比, 夠30分, 小弟會post出珍貴的 "露露跑腿花水"

咩叫"蝦露喂全過程" <-----Model夠30分自會有答案

All in here --> http://333.fotoc.com/fishbone/v/portrait/carol/

評分

參與人數 12EC分 +48 收起 理由
ran + 1
Dadokit + 1 專業級
adalin + 1 支持骨&amp;露!!!
華仔 + 4 骨大力作..吾加點得
蚊蚊豬 + 1 精彩作品
friend_dicky + 3 過曬 30 了
simsonlam + 10 我很贊同
titan38 + 5 精彩作品
Suki2002 + 6 精彩作品
占占 + 4 精彩作品
wat_er + 10 為求化水, 加爆你 xD
貓貓#@# + 2 唔洗講野..

查看全部評分

條妹釘咁q熟口面ge..
十分支持骨骨大俠...keke

評分

參與人數 12EC分 +45 收起 理由
adalin + 1 SUP!!!
Tata. + 2 carol!!!
friend_dicky + 2 今日最後兩分
simsonlam + 10 熱心幫人
titan38 + 7 model 表現出色
Suki2002 + 5 Carol 好型
kkk + 1 30分實在太多了, 快d夠30分啦
zzKCzz + 1 期待~~
wat_er + 10 為求化水, 加爆你 xD~~
梓榮 + 2 等睇相~~~
貓貓#@# + 2 妹釘好野,貓貓今拜下風!!為左露露跑腿 ...
fishbone + 2 加了兩分, 仲差28分

查看全部評分

靚靚!!30分..加油呀!!
我都想影露露呀~
老骨寶骨未老
我都想影夢露露呀
Model 靚靚, 骨大c 一貫高水準之作.
相靚...眼神...靚.....加油
好正呀,, 十卜兩位呀!!!!
冇野睇
西非利.
model 好pro 呢.十卜 影師..希望有機會合作la..^^
相片質素好
Support support Carol.L  
Carol 表情動作好自然, 好PRO
支持carol
又一新作
唉!可惜我加唔到分啦!!!
想睇露露跑喝腿花水ar
一到夜晚就無得睇.......骨大C攪攪佢啦!!!!!!!