易攝網

返回列表 發新帖
樓主: pointed

<< 秋之鑰匙 >> shanshan

原帖由 nobody 於 2008-11-4 01:42 PM 發表
景影得唔錯,但model生硬,完全唔入戲。但呢個唔係model既責任,而係影師既責任,因為一張好相,勝於十張爛相 (呢個只係一個措詞手法,唔係話你果D係爛相,唔好誤會),影相唔應該太貪心。

師兄句句精警...
字字硃磯...
學卡卡西師兄的一句:真係唔係我影都學到野呢~~~
原帖由 nobody 於 2008-11-4 01:42 PM 發表
景影得唔錯,但model生硬,完全唔入戲。但呢個唔係model既責任,而係影師既責任,因為一張好相,勝於十張爛相 (呢個只係一個措詞手法,唔係話你果D係爛相,唔好誤會),影相唔應該太貪心。

多謝NOBODY兄既意見, 我會努力學習同改善...希望下次好D..

THX^^ALL 多謝大家THX^^
原帖由 pointed 於 2008-11-5 04:20 PM 發表

多謝NOBODY兄既意見, 我會努力學習同改善...希望下次好D..

THX^^ALL 多謝大家THX^^

你呢種 願意 聽意見 的精神,非常不錯

有D 攝影愛好者 一聽到 「忠言「,馬上 翻臉

我貼圖出來,都好希望 有人 給予 意見,因為自己 永遠看不到 自己 不足的一面

我都看過 你 相簿 其他相片,好多都賞心悅目
幾好FEEL喎
色水靚而且感覺都好好