易攝網

樓主: kaawai

2009年第1期攝影網賽 - 主題"My Pet""(投票至3月8日)

關閉 [複製鏈接]
KO

評分

參與人數 1EC分 +3 收起 理由
kaawai + 3 鼓勵一下

查看全部評分

對此次賽事,本人有點意見(雖然我無參加:p)

1  今次的主題是My Pet (我的寵物),相片應以貓、狗、魚、鳥 等居室飼養的動物為主

本次參賽相片當中,有部份作品,都不是"my pet",,不對題,甚至版主提交的"舉例"都不對題= =充其量只是"別人的寵物"
(有部分作品更是流浪動物,並沒有針對任何人,只是以事論事)
請版主作出適當回應,或將參賽題目改成"pet",但是更改題目,也可能會造成其他參加者不公平現象

正常情況,不對題作品,會被取消參賽資格

以上只是小弟一點點意見,並沒有搗亂之意,敬請各位原諒
支持...........CAGE之無名小卒........come on

評分

玩物喪志 + 3 鼓勵一下

查看全部評分

投左比隻狗

評分

查看全部評分

我都投左啦~
今次見到好多靚相呀~
d動物都好可愛呀~

評分

查看全部評分

原帖由 ~101~ 於 2009-3-1 05:32 PM 發表
對此次賽事,本人有點意見(雖然我無參加:p)

1  今次的主題是My Pet (我的寵物),相片應以貓、狗、魚、鳥 等居室飼養的動物為主

本次參賽相片當中,有部份作品,都不是"my pet",,不對題,甚至版主提交的"舉例" ...

認同...同埋我覺得投票好似欠缺公正...好多都投返自己朋友咁...管理層睇黎要諗諗有無辦法啦~
純個人感覺...不喜勿插
原帖由 正義 於 2009-3-1 08:10 PM 發表

認同...同埋我覺得投票好似欠缺公正...好多都投返自己朋友咁...管理層睇黎要諗諗有無辦法啦~
純個人感覺...不喜勿插

你的第一貼.....不予置評......
雖然可能係事實
原帖由 gar 於 2009-3-1 08:47 PM 發表

你的第一貼.....不予置評......
雖然可能係事實

x2 ~~~~
哈哈~係呀~我專登開新account出帖嘛~
~101~ :

謝謝 意見

因為 我連PET 都冇, 所以 隨手 搵張 有狗的相片舉例,SORRY

這個只是 網站 的攝影比賽, 只求大家 輕鬆參賽 ,同時觀摩作品  ,所以 不會 訂定 太嚴格 限制 , 總之 有 只動物,都OK 架拿!

正義 兄:

雖然有你所說的情況, 不過 亦不是什麼 大問題, 因為只是網絡比賽,開心為上,  多個 獎章HAPPY 下遮!
舉辦咁多次比賽, 選出來的作品, 我覺得全部有過人之處,
雖然話支持老友, 不過網友都好均真, 值得支持先支持, 好少盲目的投票

PS: 用真人發表意見,仲好啦,係咪
投左比隻貓

評分

查看全部評分

投左啦~~~好多靚相,選得真係辛苦!!!!

評分

查看全部評分

已回覆了~~

評分

查看全部評分

finished.

評分

查看全部評分

投左票啦

評分

查看全部評分

投左.... 好得意嘅....

評分

查看全部評分

投左

評分

查看全部評分

謝謝版主的回應
我亦都只係想大家都有好o既交流才提出愚見,我當然都有投票啦
同時只係帶出問題,提醒各位攝友在參加比賽時,有好多要求,是需要留意架~~~~~

評分

kaawai + 3 鼓勵投票

查看全部評分

投左啦

評分

查看全部評分

投左

評分