易攝網

樓主: 廿四味

LouXs的傳奇(update)

THX  廿四味 同卡卡西  

(本人+唔到分=3=)
廿四味好野...

我好鐘意佢第二張相a..係張床影戈張...夠淫賤
umm .
點 解 呢 , 戈 個 人 要 DEL 左 我 FACEBOOK 既 ?
點 解 呢 , 戈 個 人 要 BLOCK 我 MSN 既 ?
點 解 呢 , 戈 個 人 冇 再 番 尼 回 貼 既 ?
點 解 呢 , 戈 個 人 仲 未 打 993 既 ?
人 地 戈 日 好 威 架 WO ~

**  我 打 既 所 有 野 冇 刻 意 去 針 對 邊 個 . 你 自 己 唔 好 對 號 入 座 ..

仲 有 . 無 論 你 點 打 電 話 比 我 都 好 ..
我 都 唔 會 做 D 乜 野 .
當 日 你 晨 早 流 流 打 尼 嘈 醒 我 . 晏 就 又 係 .
你 係 咪 真 係 咁 中 意 擾 人 清 夢 ?!!
有 時 有 D 野 . 唔 洗 下 下 當 住 你 面 講 既 .
唔 當 面 講 你 知 都 係 想 等 大 家 都 唔 會 搞 到 咁 薑 .
唔 講 你 知 =/= 冇 做 過 .
你 為 人 係 點 . 大 家 心 照 就 得 喇 .
唔 需 要 下 下 同 你 唱 通 街 .
不 過 面 係 人 地 比 . 架 自 己 丟 .
你 自 己 拿 尼 架 JA !
由 件 事 發 生 開 始 . 我 根 本 就 冇 抵 毀 過 你 .
我 亦 都 冇 同 人 講 過 話 係 你 做 .
但 你 就 打 尼 鬧 我 . 話 我 唔 幫 你 澄 清 .
但 係 戈 時 佢 地 講 緊 既 野 已 經 唔 再 關 輯 相 事 .
咁 你 想 我 同 你 澄 清 D 乜 野 ?!!
澄 清 左 件 事 唔 係 你 搞 既 又 點 ?
佢 地 要 繼 續 講 既 洗 乜 在 乎 我 澄 唔 澄 清 ?
我 冇 話 偏 幫 邊 個 .
至 於 對 與 錯 , 我 諗 大 家 都 識 分 .
你 自 己 好 好 諗 清 楚 ..

* 我 細 個 唔 代 表 我 唔 識 用 腦 . 唔 係 個 個 都 淨 係 會 聽 人 片 面 之 詞 !!

評分

參與人數 2EC分 +2 收起 理由
friend_dicky + 1 支持 lilyian
gar + 1 思路清晰

查看全部評分

原帖由 廿四味 於 2009-8-21 18:07 發表
點解要小心呢個人呢!
此人4~5年前成名於澳門某主要論壇qxxs..至今亦為該論壇的大紅人,活躍於隨便聊聊區
紅極一時,說到他為何這樣出名,這就要講起msn的興起
當年icq由於設定過於煩複,而且經常斷線,所以大多數 ...

嘩....真人不露相.....唔怪得佢咁溝得女啦, 真係靚仔到咩咁呀...勁似黎明
隻眼閃閃發光tim
好詳盡

thank you,,   

我唔係受害人,,   所以都係唔好講咁多野...
呢類人~ 真可惡!!!
若事件屬實,, 其表現屬  性變態  之範疇,, 建議其向 心理醫生 求助,, 若病入膏肓,, 則需轉介 精神科
原帖由 friend_dicky 於 2009-8-21 11:21 PM 發表
若事件屬實,, 其表現屬  性變態  之範疇,, 建議其向 心理醫生 求助,, 若病入膏肓,, 則需轉介 精神科

e生 你呢句好絕下bo
原帖由 friend_dicky 於 2009-8-21 11:21 PM 發表

故事純屬虛構.你唔好甘認真啦
原帖由 廿四味 於 2009-8-21 11:31 PM 發表

故事純屬虛構.你唔好甘認真啦

http://www.ecpz.net/viewthread.php?tid=47045&page=1#pid707522

呢個答案得唔得ar je
唉..就係因為佢a..搞到有d影師唸住約d新人影相..都對佢地好有戒心..

真係敗壞風氣a..

搞到真係d有心影相ge影師..都好難搵人啦
完全好贊同樓上戈位所講既野....
好勁~~~
中間fun界...心理變太~~
我系QOOS...都成日聽人講過..
但都唔知點解咁多人講..
我問過D FRD,,佢地都講過下..佢真系核突
原帖由 卡卡西 於 2009-8-21 11:33 PM 發表

http://www.ecpz.net/viewthread.php?tid=47045&page=1#pid707522

呢個答案得唔得ar je

我唔係好明呀.我無睇台灣
支持你地ar
又有呢d友仔