易攝網

查看: 16580|回復: 74

2009年年結‥‥個人成績表

去年六月加入易攝,到十月份先膽粗粗發第一個帖,係呢度要多謝咁多位師兄以及版主們一直以來的鼓勵和支持
去年拍的不多也不精,但點都好,又係時候做自我年審,其中最重要的組成部份就是去年的藏尼之旅以及白鷺,自己的最愛

農曆新年,幾日都一個人在澳門,日拍花夜玩多重曝光夜景

農曆新年,幾日都一個人在澳門,日拍花夜玩多重曝光夜景

認識了廣州的幾位生物老師以及微距攝影大師,在他們帶路下,影到唔少好嘢

認識了廣州的幾位生物老師以及微距攝影大師,在他們帶路下,影到唔少好嘢

掃街,也是去年最常拍的題材

掃街,也是去年最常拍的題材

三月份去了一次雲南,朋友自駕,拍的很爽

三月份去了一次雲南,朋友自駕,拍的很爽

去年的運動作品嚴重減產,只拍了女排大獎賽一項賽事

去年的運動作品嚴重減產,只拍了女排大獎賽一項賽事

進藏,毫無疑問是去年重中之重的大事

進藏,毫無疑問是去年重中之重的大事

一年一度的金秋,去年選擇了坝上

一年一度的金秋,去年選擇了坝上

一直也有拍白鷺,去年十二月真真好彩,遇上了好天氣

一直也有拍白鷺,去年十二月真真好彩,遇上了好天氣

評分

參與人數 20EC分 +62 收起 理由
華叔 + 1 精彩作品
首男 + 1 精彩作品
Keyman Industry + 1 精彩作品
uatest + 2 精彩作品
roylgf + 1 精彩作品
leick + 1 精彩作品
Angus + 7 精彩作品
simsonlam + 6 精彩作品
ghostmonger + 9 更上一層樓.
henryip2008 + 5 精彩年結!!!
王腳立 + 3 精彩作品
火水水 + 1 精彩作品
JamesChan + 1 與別不同的2009
fishbone + 3 精彩作品
Suki2002 + 5 精彩作品
羊羊 + 2 精彩作品,望更上一層樓.
gar + 2 精彩2009
cage之無名小卒 + 5 令相~~~支持支持~~~
((華仔)) + 5 冇得彈
Monkey-Brothers + 1 精彩作品

查看全部評分

真係好靚。xosir今年真係豐收年。
今年亦有幸認識到xosir,可惜仍未有機會一齊影相,向你偷師學習
真係好靚呀~~~同埋D微距都好犀利, 要向Ching多多學習~
Well done
勁靚!大師級作品

我就混混沌沌 hea 影左一年
好圖!!
真係好勁!!
原帖由 Monkey-Brothers 於 2010-1-2 16:01 發表
今年亦有幸認識到xosir,可惜仍未有機會一齊影相,向你偷師學習

咪玩啦師兄,有機會一齊影下野吹下水就夠啦

原帖由 Sans 於 2010-1-2 16:51 發表
真係好靚呀~~~同埋D微距都好犀利, 要向Ching多多學習~

原帖由 kkloi 於 2010-1-2 17:13 發表
Well done
原帖由 菜菜 於 2010-1-2 17:16 發表
勁靚!大師級作品

我就混混沌沌 hea 影左一年

師兄過獎啦,我都係傻嚇傻咁又影咗一年相

原帖由 fishdesigner 於 2010-1-2 20:21 發表
好圖!!

原帖由 鳥神 於 2010-1-2 21:09 發表
真係好勁!!

多謝各位師兄支持,以及猴子師兄加分鼓勵
xo sir 既回顧真係好精彩 , 多謝分享
其實D相足以放去GAR 大個<BEST OF 10>帖度比人欣賞一下啦

我上年D相真係唔敢POST出黎獻醜
唯有寄望2010!!
好靚呀,特別係西藏
精彩非常..冇得彈
Ching 好勁
令相~~~~學習中~~~
xosri 舊年豐收呀!多謝分享攝影作品,等我可以偷嚇師
精彩
睇到眼突!!太麗la~~~~~~~~~~~~~~
正...祝你2010 出更多好相!!!!加油
原帖由 Monkey-Brothers 於 2010-1-2 04:01 PM 發表

x2,好想係2010年有機會同xosir一齊影下相,學下野
原帖由 LiLi 於 2010-1-2 22:16 發表
xo sir 既回顧真係好精彩 , 多謝分享
其實D相足以放去GAR 大個帖度比人欣賞一下啦

我上年D相真係唔敢POST出黎獻醜
唯有寄望2010!!

要多謝LiLi 帥兄長期捧場至真

原帖由 TMD 於 2010-1-2 23:27 發表
好靚呀,特別係西藏

原帖由 ((華仔)) 於 2010-1-2 23:58 發表
精彩非常..冇得彈

多謝華仔版主,你都快d出返輯個人精選啦,我實捧場架

原帖由 R生 於 2010-1-3 00:03 發表
Ching 好勁

原帖由 cage之無名小卒 於 2010-1-3 00:36 發表
令相~~~~學習中~~~

原帖由 EmmaJenn 於 2010-1-3 02:05 發表
xosri 舊年豐收呀!多謝分享攝影作品,等我可以偷嚇師

原帖由 gar 於 2010-1-3 09:07 發表

原帖由 古古 於 2010-1-3 14:16 發表
精彩

原帖由 da11351 於 2010-1-3 17:56 發表
睇到眼突!!太麗la~~~~~~~~~~~~~~

原帖由 b981622 於 2010-1-3 18:34 發表
正...祝你2010 出更多好相!!!!加油

原帖由 貓子 於 2010-1-3 18:39 發表

x2,好想係2010年有機會同xosir一齊影下相,學下野

‥‥一齊影好啦,學下就應該係雙向嘅,thx!!

多謝曬咁多位師兄師姐支持和加分鼓勵