易攝網

樓主: NoFai

sony 70~400G (大樓區)UPDATE

要好好學習
一個字...勁呀...
支持大C FAI 轉營 .
得閑多D過黎HK 尋開心~~
thx all 本人都係符碌影到
原帖由 NoFai 於 2010-2-1 01:03 PM 發表
thx all 本人都係符碌影到

NO FAI 兄, 唔好反啦
我知呢d絕對唔係"符足" >>>"影相冇撞彩"
點個碌蔗呀
我昨天下午都有去, 我都是用 Sony 的 , 但未買到長火。所以都系用緊500/F8 和 70-210 /4 輪流用, 咁結果當然是無師兄你支咁利la....

不過我上星期己找了朋友在香港入緊這支鏡 , 到時有機會同師兄一齊去影相 ar ~ 學習~ 學習 ...hahahhaha
我都在考慮呢枝同Minolta 300/4, 兩枝都有高的質數, 不過300/4有更好用的光圈, 今日睇左師兄d相, 之前又睇過另一位用Minolta 300/4的師兄的相, 令我對呢兩枝鏡更有信心。

請問師兄係落了腳架定係手持呢?
原帖由 ((華仔)) 於 2010-2-1 07:52 AM 發表
支持大C FAI 轉營 .
得閑多D過黎HK 尋開心~~

重好講。唔係你個死毒王係咁毒我。。我都得鬼下咁買le 支鏡。最重要係你同你老友係我面前勁玩連拍。一個左邊9張一個右邊8張。好似係度洗腦。重串係走時。我影夠la 。(下我影得百幾張。我影了6xx 幾張)攪到我原本等a750 都要買a550 頂住先)你洗一洗腦我無了萬幾文~~~~~~
原帖由 dailly 於 2010-2-1 03:20 PM 發表
我昨天下午都有去, 我都是用 Sony 的 , 但未買到長火。所以都系用緊500/F8 和 70-210 /4 輪流用, 咁結果當然是無師兄你支咁利la....

不過我上星期己找了朋友在香港入緊這支鏡 , 到時有機會同師兄一齊去影相  ...

有時間出來交流交流
原帖由 kiyou 於 2010-2-1 04:35 PM 發表
我都在考慮呢枝同Minolta 300/4, 兩枝都有高的質數, 不過300/4有更好用的光圈, 今日睇左師兄d相, 之前又睇過另一位用Minolta 300/4的師兄的相, 令我對呢兩枝鏡更有信心。

請問師兄係落了腳架定係手持呢?

我係用腳架。。
手持~~~我幾分鐘一定會放係垃圾筒重到想死
超sharp呀     
8200 Sony 70-400G  98%new 有單full set (有保) (個hood從未用過)
http://www.dchome.net/viewthread.php?tid=823747
香港有支二手好抵.
師兄
Ching 快啲搞活動教打雀
下我d技術有限公司來 。。交流就得~~~~~
正到!多謝你.精彩
原帖由 NoFai 於 2010-1-31 01:51 AM 發表

你好請多多指教
全場得我一個用銀色鏡。 一定係我la !重要全場人得我用sony 重要支鏡樣衰無朋友。一伸出來成支都唔知似咩。真係唔明sony 唔可整靚仔d

又吾好話支鏡樣衰......因為我都用緊........外型都OK啦......
想問下支鏡新過唔過萬?