易攝網

查看: 3014|回復: 11

急~~~~找高手 改圖 + 正動畫~~~

因為小弟老婆 手臂 有一個紋身 佢睇左D婚沙相之後 佢想改到佢冇紋身....本人又唔識人改 有高手可以幫我改嗎???
我可以俾返錢既 仲有 我想正一個動晝 係 婚禮當晚播放的~~~~有人可以 幫到我嗎???+ 我MSN VGI8288@HOTMAIL.COM
PM 我都可以 THX~~~
...用photoshop修補工具就得了....好簡單既炸....
動畫是想做一輯???

回復 #1 VGI8288 的帖子

photoshop .好易改....之如做動畫.本人建議下載一些可以做幻燈片的軟件下來.
我就係唔識用呀-,- 我正 唔到=,- 想做一個動晝 LO~
我想 搵人正呀~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
你想做咩動畫呀???
如果普通SLIDE SHOW 求其俾2,300 百 就搞掂

但如果你想做到有故事有劇情既話 就可能要萬幾蚊~
2300 一個動晝??? 咁改圖LE????
冇人幫到我??????
..........................
一個動畫2300.......
原帖由 chkclam 於 2010-2-18 08:12 PM 發表
一個動畫2300.......

改圖.2300都好貴..
樓主其實有幾多張婚紗相要改..?
講黎聽下有冇辦法幫到你..
好如果唔太多可能都OK..
不過先要睇睇難唔難搞,
可以pm我或send d相去我email比我睇睇先
chingwa1@yahoo.com.hk
不過slide show 就比較複雜,
要返工, 冇咁多時間幫你搞了..