易攝網

查看: 1927|回復: 9

AV物誌:三洋水槍六月登場

轉載自今日生果日報

有時睇開高清台旅遊節目,見到成群海洋生物喺隔籬游來游去,若然配埋部巨型電視,效果仲正!但咪以為製作一套水底奇兵高清片要花好多錢,其實一人公司已經做到!喺 6月份 Sanyo會推出旗下 Xacti系列最新型號 DMX-CA100,呢支「手槍」今次唔再係防水滴咁簡單,你直頭可潛入最多 3米水深嘅環境,並進行 38-190mm焦距,即 6倍光學變焦嘅全高清攝製!據講連續攝錄 60分鐘都唔成問題,如諗住近近地去西貢潛水,又或者一家大細到沙灘玩水嘅話,呢部機就非常啱使。

http://jp.sanyo.com/news/2010/05/28-1.html
唔知又幾銀呢?
原帖由 dcoloane 於 2010-5-31 11:05 AM 發表
唔知又幾銀呢?

Suggest price is around 3,500..............
好貴
原帖由 323 於 2010-5-31 01:04 PM 發表
好貴

This one for use under water. This kind of products are not so much in HK.................
原帖由 朝輝 於 2010-5-31 01:34 PM 發表

This one for use under water. This kind of products are not so much in HK.................

Agree~ 水底野通常價錢較高,三千幾唔算貴啦~
原帖由 TiLaSing 於 2010-5-31 01:44 PM 發表

Agree~ 水底野通常價錢較高,三千幾唔算貴啦~

but normally sanyo products no good.....................
原帖由 朝輝 於 2010-5-31 02:18 PM 發表

but normally sanyo products no good.....................

三千幾$,拿嚟反下,唔好要求咁高啦~
原帖由 TiLaSing 於 2010-5-31 05:57 PM 發表

三千幾$,拿嚟反下,唔好要求咁高啦~

回復 #9 朝輝 的帖子