易攝網

查看: 3276|回復: 5

GF1售價

而家澳門GF1的售價幾多同有咩配套?仲有邊間比較抵!?
原帖由 luke1988 於 2010-7-12 12:18 PM 發表
而家澳門GF1的售價幾多同有咩配套?仲有邊間比較抵!?

聽講香港既kit set已經低見5XXX, 不過好似已經唔係 made in japan
澳門有無跟香港個價,同埋部機仲係唔係MIJ, 就真係最好親自己去求證啦

多口講多句:而家多左sony nex 呢個選擇, 可以考慮一下.
快出gf2了,等多幾日應該會公佈的
原帖由 主任1234 於 2010-7-15 06:17 PM 發表
快出gf2了,等多幾日應該會公佈的

就算GF2加左G2戈個mon都唔夠NEX砌要砌底NEX,除非GF2換返個1500萬像素既背照式CMOS啦,如果唔係既話,GF2唔出好過出啦.... 比我地班支持者,留返個美好期待仲好
WOW~~原來係咁~~等我再睇下另一選擇先~
原帖由 wingking 於 2010-7-15 10:40 PM 發表

就算GF2加左G2戈個mon都唔夠NEX砌要砌底NEX,除非GF2換返個1500萬像素既背照式CMOS啦,如果唔係既話,GF2唔出好過出啦.... 比我地班支持者,留返個美好期待仲好

唔好勒掛,到時iso noise都唔知會花成點lu+返1080i咪算lo,唔知佢會唔會用支新既14餅尼做kit呢?!