易攝網

查看: 52074|回復: 486

[澳攝 MacauFoto] 轉接環款式至多至齊~NIKON G鏡轉nex 以及m4/3 等各款接環現貨發售~~

澳攝攝影器材店
www.macaufoto.com
===================================

不同鏡頭轉 NEX 機身的接環已返貨~ NIKON G鏡轉m4/3 (可調光圈)的接環已返貨~

Nikon G > Sony NEX 已返現貨

分別有以下轉環, , 做工一流,非常精美,絕對抵玩~

CY > Sony NEX   大量現貨~
Nikon > Sony NEX 大量現貨~
m42> Sony NEX  大量現貨~
PK> Sony NEX大量現貨~
leica R > Sony NEX 大量現貨~
leica M > Sony NEX大量現貨~
C-mount > Sony NEX 大量現貨~
EOS> Sony NEX  大量現貨~

另外不要忘記我們也有轉 EOS BODY, 4/3 BODY 以及 m4/3 BODY 的轉接環呀~
歡迎來店或來電查詢庫存及價格~

如欲以後更快的接觸到本店的特價資訊,請即加入我們的Facebook~
http://www.facebook.com/pages/MacauFotoao-she-she-ying-qi-cai-dian/305835977056

=================================================================================
澳攝攝影器材店
www.macaufoto.com

電話 : 28956270
地址 : 青草街4號B地舖 澳攝攝影器材

全新營業時間 :
星期一 : 休息
星期二 : 16:30:20:00
星期三至五 : 12:00~20:00
星期六及日 : 11:00~20:30
有無可能有CONTAX G系接環呢?
未知~要睇睇供應遲D有冇~
EOS> Sony NEX 咁快售罄
幾時再有貨啊?我想要啊
應該過一兩天便會有了~到時會係度再通知~
leica R > Sony NEX 以及 leica M > Sony NEX  到貨了~
我想要MD >> NEX接環啊
可預訂,價錢 $320 一星期左右有貨~
我想要NIKON轉NEX-5,有冇現價!!同埋我想問中星舖仲有冇開,因為我想係中星拿!!
有現貨,中星間鋪唔開了,只在新店~
原帖由 double_e 於 2010-8-21 04:54 PM 發表
有現貨,中星間鋪唔開了,只在新店~

我等唔切你回,已經係你舖頭買咗啦!!
  多謝哂~